سلامت نیوز :ژلوفن به دلیل محلول بودن نیاز ندارد که در دستگاه گوارش با ترشحات آن ترکیب شود، بنابراین خیلی سریع از دستگاه گوارش جذب شده و عوارض جانبی کمتری ایجاد میکند.
سید علی فاطمی داروساز گفت: پروفن و ژلوفن هر دو مادهٔ موثرهای به نام ایبوبروفن دارند. هنگامی که دارو به صورت قرص به بیمار داده میشود، مشکلی که ایجاد میکند، این است که این قرص در دستگاه گوارش با ترشحات آن ترکیب شده، تبدیل به مایع و سپس جذب میشود. به این دلیل زمان ماندن قرص در دستگاه گوارش طولانی میگردد.
وی افزود: زمانیکه دارو در داخل کپسول ژلاتینی مانند ژلوفن ریخته میشود، این دارو به صورت محلول است و دیگر نیازی نیست که در دستگاه گوارش با ترشحات آن ترکیب شود و به صورت مایع در آید. بنابراین خیلی سریع از دستگاه گوارش جذب میشود و دیگر توقف ندارد. این امر سبب میشود که ژلوفن عوارض جانبی کمتری داشته باشد.
فاطمی تصریح کرد: توصیه میشود ژلوفن و بروفن را همراه با حداقل یک لیوان آب مصرف کرد و فرد بعد از مصرف این داروها تا نیم ساعت نباید به حالت دراز کش قرار گیرد و باید فرصت دهد تا از دستگاه گوارش خارج گردند.
این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: اثر بخشی هر دو قرص یکسان است اما ژلوفن به علت محلول بودن و جذب سریع از دستگاه گوارش عوارض گوارشی و زخم معده کمتری ایجاد میکند. ژلوفن برای کسانی که مشکل کلیوی دارند بهتر است استفاده نشود. در مسکنها، استامینوفن تنها دارویی است که مشکل کبدی به وجود میآورد و مصرف بیش از حد آن فرد را دچار هپاتیت میکند. این هپاتیت از نوع ویروسی نمیباشد، بلکه از نوع التهاب کبدی است.
پیشنهاد سردبیر
-
طول انگشت مردان میتواند میل جنسی آنها را فاش کند
مطالعهای تازه نشان میدهد که طول انگشتان مردان میتواند اطلاعات قابل توجهی دربارهی میل جنسی، رفتارهای جنسی و حتی عملکرد نعوظ آنها ارائه دهد.
-
عاداتی در ساعات عصر که سلامت مغز را تهدید میکند
برخی از عادتهای شبانه مانند نوشیدن نوشیدنیهای شیرینشده با شکر و مصرف وعدههای غذایی سنگین میتواند خواب را مختل کند، التهاب را افزایش دهد و به مرور زمان به زوال شناختی منجر شود.
-
ارتباط میکروبیوم روده با یک سندرم زنانه
متخصصان میگویند زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلیکیستیک (PCOS) تعداد کمتری از یک میکروب خاص را در روده خود دارند.
-
دردهای ناشی از استرس را بشناسیم
دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد گفت: استرس به طور مستقیم یا غیرمستقیم باعث بروز یا تشدید درد میشود که بیشترین تأثیر آن را در سردردهای تنشی و میگرن شاهد هستیم.
-
تأثیر استرس بر دهان و دندان
مطالعات متعدد نشان میدهد که بین استرس و شیوع یا شدت بیماریهای دهان ارتباط آماری وجود دارد. نتایج تحقیقات حاکی از آن است که افراد با سطح استرس بالا، بیشتر به بیماریهای پیشرفته لثه «پریودنتیت پیشرفته» دچار میشوند.
-
کمخونی با این راهکارها عقب نشینی میکند
آیا درمان کمخونی فقط با غذا و دارو ممکن است یا روشهای دیگری هم برای درمان آن وجود دارد؟
-
ویتامین D3 نسل جدید؛ امیدی تازه برای بهبود اوتیسم در کودکان!
پژوهش جدیدی نشان میدهد که مکمل ویتامین D3 به شکل نانوامولسیون میتواند بهطور معناداری علائم اصلی اوتیسم را در کودکان ۳ تا ۶ سال بهبود دهد: از جمله مهارتهای زبانی، رفتارهای اجتماعی و ضریب هوشی اجتماعی.
-
همسرکشی در اختلالات روانی و فرهنگی ریشه دارد
همسرکشی یکی از شدیدترین جلوههای خشونت خانگی است که جامعه را شوکه میکند، اما به گفته کارشناسان امر، برخلاف بسیاری از قتلهای دیگر، تصادفی یا بدون زمینه روانشناختی نیست.
نظر شما